Praktische informatie
Beschrijving
Cathy en Jean-Pierre (vroegere zaakvoerders van restaurant La Brise te Charleroi) en hun drie zonen Maxime, Romain en Antoine heten u hartelijk welkom in Le Mistral. Hier kunt u genieten van Franse keuken, fondue, raclette en andere specialiteiten die uniek zijn voor de streek. De traditionele gerechten van de familiekeuken worden geserveerd in een aangenaam kader met een gezellige sfeer. Met een kaart vol variatie, menu’s die worden maandelijks vernieuwd en een uitgebreid wijnaanbod kunt u rekenen op een kwaliteitsvolle maaltijd voor een zacht prijsje. Ontdek ook de salades en de menu’s voor ‘s middags en ‘s avonds. De twee prachtige zalen bieden plaats voor 90 personen en bij mooi weer kunt u ook plaatsnemen op het terras.
- Restaurant
Tarieven
Bourguignonne fondue en savoyaardse raclette: 18€ per pers. - Geserveerd van minimaal 2 personen. Op reservatie!
Betalingswijze
-
Bancontact/Mistercash
-
Creditcard
-
In contanten
Openingstijden
Het hele jaar, van dinsdag tot woensdag en van vrijdag tot zondag: van 11u30 tot 14u30 en van 18u00 tot 21u30
11/11: van 11u30 tot 14u30 en van 18u tot 21u30
Gesloten op maandag en donderdag behalve feestdagen
Gesproken talen
-
Frans
Diensten en uitrusting
- Terras
Voor groepen
Vanaf 2 personen
Tarieven
Driegangenmenu vanaf 18€
Onthaalcapaciteit
-
Aantal zalen2