Slak van S'lognes
Vergeet niet om uw activiteiten tevoren te reserveren!
Praktische informatie
Beschrijving
S’Iognes startte de kwekerij van “Petit-Gris” of segrijnslakken in 1986. Hun malse en smakelijke vlees wordt erg gewaardeerd en is kenmerkend voor ze. Ze worden gekookt in een court-bouillon van groenten, aromatisch planten en specerijen. Vervolgens worden ze per 2 of per 4 dozijn in gesteriliseerde bokalen geplaatst. De escargots worden zo volledig natuurlijk bereid, zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen. Er zijn ook bokalen met twaalf escargots in saus (type Provençaalse saus) en met “escargotine” (terrine van escargots) verkrijgbaar.
Gemiddelde duur van het bezoek : 20min
Tarieven
1€ per persoon die per 10€ aankoop wordt terugbetaald
Openingstijden
Van 1 mei tot 30 september, elke dag op reservatie
Talen van het bezoek
-
Frans
Diensten en uitrusting
- Parking
- Winkel ter plaatse